luni, 27 septembrie 2010

Remorcile cu containere usoare Ekeri


Firma Ab Ekeri Oy are o reputatie de 50 de ani ca fiind de departe una dintre cele mai bune firme producatoare de remorci din Finlanda. Firma isi pune accentul pe remorcile cu containere cu usi laterale, precum si pe containerele pentru camioane. Usile laterale fac incarcarea si descarcarea marfurilor mai usoara, in locurile in care montarea platformelor de incarcare nu e posibila. Asemena locatii sunt magazinele mici, zonele centrale ale orasului si apartamentele.

Remorcile cu containere usoare Ekeri, datorita usilor laterale, ofera transportorilor o flexibilitate incomparabila. Remorcile Ekeri sunt capabile sa manevreze incarcaturi de toate marimile si formele care, altfel, ar necesita un container cu deschidere totala laterala. Acest lucru face ca remorcile Ekeri sa fie o alegere excelenta pentru cei care se muta si au nevoie sa isi transporte lucrurile. in mod normal, o remorca cu containere usoare Ekeri are un perete fix, de obicei amplasat in partea dreapta, iar cealalta parte laterala este mobila pe toata lungimea ei.

Firma Ekeri produce remorci sub forma de cutii, atat cu structuri FNA cat si FNC. Ambele tipuri de structuri sunt testate si aprobate de ATP. Remorcile aprobate FNA pot sa mentina temperatura containerului intre 12 si 0 grade C. Cele aprobate FRC au o izolatie mai buna, pentru a mentine temperatura intre 12 si -20 grade C. Datorita capacitatii de a le incarca din lateral, o remorca Ekeri catalogata ca FNA sau FNC reprezinta o alegere buna pentru transportarea produselor perisabile intre depozite si alti destinatari. Usile laterale fac ca orice incarcatura sa fie disponibila oricand, asa ca e nevoie de o mai putina grija asupra randuirii lor, atunci cand le incarcati. Va puteti opri oricand aveti nevoie.
Accesoriile disponibile pentru remorcile Ekeri sunt rampele de urcare si sistemele intermediare de podele, care fac legatura dintre remorca si solul inalt. Cei de la Ekeri asteapta cu nerabdare sa auda preferintele clientilor, care ar putea include sectoare de separare in container, recipiente de scurgere si recipiente speciale de racire sau incalzire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu