joi, 25 august 2011

Camioanele Mercedes-Benz





In momentul in care se rosteste numele, Mercedes-Benz, acesta este incarcat de istorie si prestigiu in industria producatorilor de automobile.Divizia care se ocupa cu producerea de camioane este de asemenea pe acelasi calapod ca si numele pe care il poarta, iar asta face din camioanele Mercedes-Benz sa fie printre cele mai bune din lume.In oferta companiei intra modele precum Actros, Axor,Atego,Econic si Zetros.

Mercedes Actros este un model ce este folosit atat pentru transport pentru distante lungi cat si in constructii. Fiabilitatea, confortul si faptul ca este economic il fac partenerul ideal pentru orice sofer. Motoarele ce echipeaza Mercedes Actors sunt Blue Tec 5 iar cutia de viteze este una moderna. In constructii acest model este folosit pe un sasiu echipat de regula cu basculanta rigida dar se pot monta si structuri pentru betoniere sau pompe.

Mercedes Axor este un model de dimensiuni un pic mai reduse in comparatie cu Actros de asemenea foarte fiabil si economic.Este ideal pentru distributia pe distante medii chiar si lungi si se poate folosi si in constructii. Este la fel de performant în transportul de materiale de construcţii pe carosabil sau la deplasarea pe terenuri accidentate cu grad de dificultate scăzut sau mediu, ce necesită o putere de tracţiune semnificativă.

Mercedes Axor este un model de dimensiuni un pic mai reduse in comparatie cu Actros de asemenea foarte fiabil si economic.Este ideal pentru distributia pe distante medii chiar si lungi si se poate folosi si in constructii. Este la fel de performant în transportul de materiale de construcţii pe carosabil sau la deplasarea pe terenuri accidentate cu grad de dificultate scăzut sau mediu, ce necesită o putere de tracţiune semnificativă.

Mercedes Atego este un camion mai usor si mai rigid, acesta a intrat in productie in 1997 si datorita dimensiunilor si manevrabilitatii este ideal pentru distributia pe distante mici. Se poate folosi si in costructii. Si acest model este echipat cu motoare fiabile si economice Blue Tec ce respecta standarde de poluare Euro 5.

Mercedes Econic este specializat pentru servicii municipale, folosit adesea ca masina pentru deseuri, masina de pompieri sau in cadrul aeroporturilor.Este disponibil pe sasiuri de 18 pana la 26 de tone. Poate fi echipat si cu motoare pe gaz ceea ce il face si prietenos cu mediul.

Mercedes Zetros este un camion pentru teren accidentat si operatiuni extreme indiferent de suprafata de rulare. Are tractiune integrala permanenta ,4x4 sau 6x6 ,iar motorul este montat in fata. Este folosit ca si masina de armata el fiind concept special pentru a putea fi incarcat in avioane miliare de transport .

Asadar daca cineva este in cautare de camioane second hand, Mercedez Benz este o companie ce pune la dispozitia dumneavoastra camioane performate, fiabile si economice iar toate aceste calitati se vor regasi pe fiecare model in parte. Mascus Romania este si de aceasta data un loc de unde potentialii cumparatori isi pot achizitiona camionul dorit.

joi, 18 august 2011

Camioane Astra

Anonima Sarda Trasporti (ASTRA) a fost infiintata in 1946 cand fondatorul Mario Bertuzz a luat hotararea sa foloseasca componente de la vehiculele militare americane, lasate in urma celui de-al doilea razboi mondial, pentru a crea basculante.Dupa 9 ani, in 1955 prima basculanta creata a intrat in productie si s-a dovedit a fi un real succes.

Astazi Astra face parte din grupul Iveco si produce camioane ale caror caracteristici principale sunt puterea, durabilitatea si fiabilitatea.Construite pentru a face fata celor mai dificile sarcini camioanele Astra au devenit optiuni importante in industria mineritului, constructiilor, forestiera, militara si de exploatare.Astra pune la dispozitia clientilor diferite combinatii de sasiu cu tractiune 4x4 pana la 8x8 ce pot face fata cu brio necesitatilor oricarui client in cele mai dure conditii.Date fiind valorile pe care compania se bazeaza, calitatea si performanta, produsele Astra isi pastreaza calitatea chiar daca sunt second hand. Mascus ofera un numar mare de camioane de vanzare, camioane articulate si basculante Astra la preturi excelente pentru orice buzunar.



miercuri, 17 august 2011

Silozuri agricole




Imediat ce fermierii termina cu recoltatul ,ei trebuie sa se concentreze in a gasi spatii in care sa isi pastreze granele.Pentru ca produsele recoltate sa fie pastrate in conditii optime de temperatura si umiditate acestea pot fi pastrate in silozuri.Silozurile agricole sunt structuri pentru pastrarea granelor.Cele mai raspandite modele de silozuri sunt cele turn , buncar si sac.


Silozurile turn
sunt structuri cilindrice construite din beton,otel sau tabla zincata.Ele pot avea pana la 30 de metri in diametru si 90 de metri inaltime si sunt incarcate prin partea lor superioara , permitand cerealelor sa se aseze sub greutatea lor proprie.Acest model de siloz este si cel mai des intalnit.

Silozurile buncar sunt confectionate din beton si pot fi atat deasupra solului cat si ingropate in transee, sunt utile deoare ce pot fi incarcate si descarcate cu ajutorul unor incarcatoare sau buldoexcavatoare . Din punct de vedere al costurilor , silozurile buncar sunt relativ ieftine si ideale pentru cantitati mari de cereale.


Silozurile sac nu necesita o structura anume, ele sunt formate dintr-un tub de plastic care este umplut cu cereale de catre un utilaj special si care este sigilat la capete.Diametrul unui astefel de siloz poate ajunge la 3,5 metri iar lungimea este in functie de cantitatea de grane introdusa. Aceast model de siloz este o practica mai noua ,in comparatie cu celelalte doua tipuri, ce lasa fermierul sa isi aleaga an de an locul in care vrea sa stocheze granele.Sacii sunt relativ ieftini insa nu se pot reutiliza si se pot rupe.